APRIL 2019, DE ANNE-BB.COM NIEUWSBRIEF nr. 11

Plannen zijn er om aangepast te worden. Zeker als ze daardoor verder verbeteren.

Beste Volgers,

Onze bed & breakfast is alweer 1.5 jaar geleden geopend. Er wordt nog steeds flink geklust (en geïnvesteerd) om alles hier nog weer mooier te maken.

Zwembad
Zo zijn we begonnen met de aanleg van ons zwembad. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om een rond zwembad te bouwen met een diameter van 6 m.
Ook hebben we voor iets grotere dan de gebruikelijke tegeltjes gekozen.

Geheel rondom, komt er een gemetselde bank in. Je kan daar heerlijk op zitten en genieten van het weidse uitzicht over het dal, met de bergen op de achtergrond.
Is dat geen mooi vooruitzicht? Zeker bij zonsondergang met een wijntje!

Rond het zwembad komt een grote houten vlonder. Daar maken we ook nog grote ligbedden bij, maat XL, met leuke kussens. Natuurlijk gaan we ons creatieve gevoel volgen, en maken we er voor jullie een heerlijke relaxplek van!

Uitbreiden of …..?
De meesten van jullie weten dat we over 3 bed & breakfast kamers beschikken en een ruime living/woonkeuken. Ons plan was om daar in de 2e fase nog 3 kamers bij te gaan bouwen. Maar nu we hier wonen, en ideeën opdoen uit de vele leuke contacten met onze logees, is dit plan gewijzigd.

Er komt geen aanbouw, maar hebben gekozen voor meer rust en aandacht voor onze logees. Je komt tenslotte bij ons logeren om even uit de drukte te zijn, en bij te tanken…..Op deze manier blijven wij kleinschalig, met meer privé ruimte voor onze gasten.

Aan de zijkant van het huis, waar de aanbouw eerst zou komen, hebben we een leuke lounge plek gemaakt. Een pergola met palmbladeren en rondom de steunpilaren groeien de Bougainvillea’s al aardig omhoog. Er omheen hebben we van grote keien een bloembak gemetseld. Dat was nog wel even een klusje, want niets paste natuurlijk als vanzelf op elkaar. Maar het is gelukt, een grote stoere plantenbak met vaste planten en palmboompjes erin.

Wie weet kom jij ook eens relaxen en meegenieten in onze bed & breakfast. En jezelf onderdompelen in ons nieuwe zwembad. Dat lijkt ons leuk. Er is dit jaar vast nog wel een geschikte periode te vinden voor jouw reservering. Mocht je een vraag hebben of willen boeken? Op onze site, anne-bb.com, vindt je alle informatie.

Wij kijken in ieder geval alvast uit naar jullie komst!

Warme groet,

Anne & Dave

Onze “Ik Vertrek” uitzending wordt herhaald!!
As. zondag 28 april / NPO 1 / rond 23:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.