Bijna Zomer 2021, DE ANNE-BB.COM NIEUWSBRIEF nr. 17

logo anne bb
IMG_20200628_144844

De Nieuwsbrief 2021!

Beste volgers,

Na heel veel wikken en wegen hebben wij de knoop doorgehakt…… ………Anne Bed & Breakfast gaat verhuizen !

Het afgelopen jaar hadden wij, zoals velen met ons, een hele stille en daardoor financieel gezien lastige periode. We hebben veel in de tuin gewerkt en die is dan ook prachtig geworden. Maar die is nu ook af, net als ons huis….. alles pico bello in orde.

Mensen die ons kennen weten het wel: Wij worden dan onrustig en willen weer een nieuw project aanpakken. Mooie plannen maken, de handen uit de mouwen, en nieuwe dromen luit laten komen. Vandaar dat we ons huis te koop hebben gezet, dat inmiddels dus ook al verkocht is. Vanaf heden is de Bed & Breakfast dan ook helaas gesloten, zoals sommigen mogelijk ook al op de website gelezen hebben.

Op dit moment zijn we bezig met een zoekactie om weer een ander project te vinden met potentie. En dit is zeker bij ons in de buurt! Het zal waarschijnlijk een huis worden met een luxe appartement. Wat en hoe weten we nog niet precies, maar via onze nieuwsbrieven, Facebook, en Instagram kan je ons natuurlijk blijven volgen.

De afgelopen jaren hebben we zo enorm genoten van onze logees! Iedereen die bij ons is geweest herinnerd zich vast nog wel de koffie ochtenden, een wijntje aan het eind van de dag, de gezellige avonden of eten onder de Johannes broodbomen op het terras. Of in de winter met “Raad de Plaat” en dansen door de eetzaal.

Lieve mensen wat hebben we genoten!! Oprecht heel heel veel dank !!
Die herinneringen nemen we met ons mee, en we hopen dat we elkaar weer zien in ons nieuwe stekje. Daar maken we samen weer nieuwe mooie herinneringen!:

Wij zeggen dus graag: Tot ziens !!!

Lieve groet Dave en Anne
20210604_182052
facebook_1531909686996
De Eetzaal

1 gedachte over “Bijna Zomer 2021, DE ANNE-BB.COM NIEUWSBRIEF nr. 17

  1. Hey lieve vrienden,
    We hadden dit tijdens ons laatste bezoek al lichtelijk voorspeld.
    Dus Anne en Dave tot ziens bij afslag 30 ???
    De plek met voldoende uitdaging.
    Tot snel, Angelique en Ruud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.