December 2017, onze tiende nieuwsbrief

Beste mensen,

Gisteren waren we op een gezellige kerstmarkt, met lekker vers gebakken oliebollen, glühwein, echt alles erop en eraan om je alvast in de kerstsfeer te brengen. Maar die temperatuur, daar klopte iets niet! Het was 19 graden…De donkere dagen voor kerst…..Het is je hier bijna niet voor te stellen! De lucht strakblauw, het zonnetje erbij; het blijft hier iedere dag genieten, ook hartje “Winter”.

Deze zomer stonden wij samen voor een belangrijke en ook best prijzige beslissing. Zouden wij kiezen voor de aanleg van vloerverwarming, of een andere investering in onze bed en breakfast doen?

Het was toen 35 graden en bijna onvoorstelbaar dat je later in het seizoen behoefte aan vloerverwarming zou kunnen hebben. Maar de avonden worden nu toch best fris en klam, en achteraf zijn we dus heel blij dat we de keuze voor vloerverwarming doorgezet hebben. Geen vocht in huis, en een comfortabele temperatuur. Prettig voor de gasten, en goed voor het behoud van ons huis. En voor onze overwinteraars is het natuurlijk helemaal fijn om het binnen warm en knus te maken!

Momenteel hebben we erg gezellige gasten, waar we met Kerst lekker uitgebreid voor gaan koken. Er staat nu een grote eettafel in de eetzaal waar iedereen kan aanschuiven.

Een traditionele kerstboom zoals we in Nederland kennen, hebben ze hier bijna niet. Je ziet hier en daar wel een klein verkooppunt met kerstboompjes. Wij dachten laten we eens wat anders verzinnen! Dus nu doet onze gedroogde agave bloem, dienst als kerstboom!

Inmiddels naderen we nu echt het einde van dit bijzondere jaar. 2017 was het jaar waarin onze droom uitkwam. Zoveel moois meegemaakt …. Zoveel leuke en lieve gasten.

Bedankt dat jullie bij ons waren, als gast of in gedachte. Zoals op Social Media, of in de vele e-mails en berichten die we kregen of gewoon thuis voor de buis. Wij hebben genoten van jullie allemaal. Onze boodschap aan iedereen voor 2018:

Volg je hart en maak je dromen waar !!!

Mooie dagen en tot ziens!

Groeten Anne en Dave

3 gedachten over “December 2017, onze tiende nieuwsbrief

  1. Super mooie boom ! Toppie! Wij hebben jullie vanaf t begin gevolgd. In Januari zijn we , m'n dochter en ik , in Fuseta. Daar passen we op Vila Laguna, van Anjo en Ronald. Maar we zouden t leuk vinden om even n koffietje bij jullie te komen doen . Kan dat ? Komt dat uit voor jullie ? Graag hoor ik van jullie.
    Hele fijne en plezierige dagen en n flinsteren 2018. Groetjes Jeannette en Iris

  2. Aarzel niet beste lezers. Het is er geweldig en bovenal Anne en Dave zijn schatten. Zeer centrale ligging en top accomodatie. Niets is hen te veel.
    Heerlijk warm met de vloerverwarming nu in de winter en een zeldzaamheid hier in de Algarve.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.