Hoe zelf nieuwsbrieven ontvangen?

Wij hebben gemerkt dat het niet voor iedereen  helemaal duidelijk is hoe men zelf de nieuwsbrief automatisch kan ontvangen. Hieronder leggen wij uit hoe e.e.a. zelf eenvoudig te regelen via onze website. Als jullie deze instructie volgen zullen toekomstige nieuwsbrieven automatisch verzonden worden aan het opgegeven emailadres.

De procedure gaat als volgt:

Na het invoeren van het email adres op deze plek, helemaal onderaan iedere pagina, zal controle plaatsvinden of invulling plaatsgevonden heeft van een geldig emailadres.
Na het klikken van de abonneren toets, zal – bij juiste invulling – vervolgens dit scherm verschijnen:

Vaak komt de mail na enige tijd, gewoon in de gekozen inbox, maar soms moet de spammap bekeken worden om de het abonnement (verplicht!) te bevestigen.
De ontvangen mail zal er zo uitzien:

Na het klikken op de link: “Klik hier om de aanmelding te bevestigen”, zal de nieuwe ontvanger van de nieuwsbrief doorklikken naar de website en deze boodschap zien:
 
Vanaf dat moment is de aanmelding voor de mailinglist gereed en zal men de eerstvolgende nieuwsbrief ontvangen. Soms is het daarvoor wel nodig om het mailadres: info@anne-bb.com  specifiek toe te voegen aan de lijst van mailadressen die de mailbox moet vertrouwen. Dat gaat  bij ieder mailprogramma weer op een andere manier.
 
Veel succes met het abonneren op onze Nieuwsbrieven om op de hoogte te blijven van de voortgang en ontwikkelingen bij Anne-bb.com 
 
Er toch nog niet helemaal uitgekomen? Stuur dan een berichtje hieronder of naar webmaster@anne-bb.com

7 gedachten over “Hoe zelf nieuwsbrieven ontvangen?

  1. Beste Joris,
   We hebben je mailadres op de lijst gezet voor het ontvangen van de nieuwsbrief
   Controleer de inbox- of spammap nu om je aanmelding te bevestigen.

   Groet Anne & Dave

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.