Januari 2017, onze vierde Nieuwsbrief

 Header

Januari 2016, onze vierde Nieuwsbrief 

 

Ik Vertrek

Beste Volgers

Veel van jullie weten wel dat het TV-programma: “Ik Vertrek”, ons volgt. Voor wie de uitzendingen nog nooit gezien heeft (dat zullen er niet veel zijn): Dit programma van de AVROTROS is een serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. Met meer dan 1,5 miljoen kijkers per aflevering is “Ik Vertrek” al langer dan 10 jaar één van de meest bekeken en best gewaardeerde programma’s op NPO1.

Afgelopen week waren er weer opnames op ons land. Het is elke keer weer een beetje vreemd, met zo’n camera die meekijkt. Natuurlijk wen je er wel aan, maar je vraagt je toch telkens af, hoe komen we over op TV ? Maar eerlijk is eerlijk het is ook heel erg leuk. De mannen van de filmploeg stellen je erg op je gemak, zorgen voor een ongedwongen sfeer en we hebben ook veel lol met ze.

Wij waren deze week bezig een muurtje te metselen om het grote terras. Dit hadden wij nog nooit gedaan, dus extra spannend met een camera voor je neus… Maar wonder boven wonder lukte het aardig. Nu zijn we bezig er een stuclaag omheen te doen, reboccen zoals dat hier heet. Dat is niet zo moeilijk, het mag lekker rustiek zijn, dus kan je een schoonheidsfoutje mooi wegwerken ! We hebben er ook zelf een filmpje van gemaakt. Veel van jullie hebben dit waarschijnlijk hier al op Facebook gezien.

De Bouw

Met de bouw zelf schiet het helaas nog niet zo op. Onze bouwer wil maar geen compromis sluiten, en dat is uiteraard heel erg vervelend allemaal. Maar de komende week hopen we het te kunnen oplossen, zodat we weer vol goede moed met de nieuwe bouwer aan de slag kunnen gaan. Wij gaan ervan uit de we rond mei zeker open kunnen, en uiteraard houden we jullie op de hoogte.

…en het Weer?

Natuurlijk volgen wij ook de weersverwachtingen in Nederland. Zo zien we dat het vriest en koud is. Afgelopen week was het hier ook koud, in de nachten rond het vriespunt. In een nacht heeft het zelfs licht gevroren, en we kunnen jullie vertellen: dat gebeurt hier haast nooit. Overdag maakt de blauwe lucht en de warme zon veel goed, en is het hier iedere dag weer volop genieten. Op de foto kan je zien dat de amandelbomen prachtig in volle bloei staan, een voorbode van de lente !

Voor nu: Geniet nog van de bevroren sloten en misschien zelfs wel schaatsen.

Veel plezier, en…………. tot de volgende nieuwsbrief.

Groeten, Anne en Dave

PS: Het gaat goed met onze aanwezigheid op Facebook. Met inmiddels meer dan 530 pagina Likes, sinds begin dit jaar, zijn we echt superblij. Graag nodigen we jullie nogmaals uit om onze Friends te worden en onze pagina’s en berichten te liken en te delen.

 

 

 

2 gedachten over “Januari 2017, onze vierde Nieuwsbrief

  1. Hallo Anne en Dave jammer dat het zo stroef verloopt met de aannemer. Maar dat hoort er zeker bij dat zie je toch vaak bij ik vertrek laten we hopen dat het allemaal goed gaat komen. Het ziet er al mooi uit voor wat wij kunnen volgen ondanks dat het tegen zit jammer voor jullie hoor. We blijven het volgen en wensen jullie alvast heel veel succes. Gr Ome Hen en tante Sjaan

  2. Heel gaaf om te lezen dat jullie je doel bereikt hebben!Heel veel bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. Dave en Annelies top!!
    Nu genieten van en met jullie gasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.