Maart 2017, onze vijfde Nieuwsbrief

Maart 2017, onze vijfde Nieuwsbrief

Hallo beste volgers.

Voor ons was deze maand bijzonder goed begonnen. Onze jongens en Marjolein kwamen op visite, en dat was één groot feest. We hadden elkaar al even niet gezien. Je appt veel, maar echt bij elkaar zijn is natuurlijk zoveel fijner!!!

Omdat er nog zoveel te doen is, hadden we bedacht ze een eigen projectje te geven: “Strandbarretje bouwen”. En wat hebben ze gesjouwd met balken, geboord en gezaagd. En met een heel mooi eindresultaat, dat we inmiddels omgedoopt hebben tot “Bar de Praia”. Mocht je binnenkort bij ons zijn, dan raden wij je zeker aan er een verkoelend drankje te komen doen!

Toen de jongens en Marjolein weer vertrokken was dat best een lastig moment. Gedag zeggen lukt niet zonder de nodige emotie, maar gelukkig komen ze ook gauw weer terug.

 

De bouw ligt helaas nog steeds stil, maar we hebben wel 3 nieuwe offertes binnen. Daar gaan we de beste van uitzoeken, zodat we gauw weer aan de slag kunnen om de bouw af te ronden.Ondertussen zijn wij zelf gewoon verder gegaan met ons eigen huisje. En we mogen wel zeggen met goed resultaat!

Sinds één week een echte douche en nu zelfs een eigen WC! Behelpen op een emmer is er nu niet meer bij….wat een luxe is dat. De emmer heeft na bewezen diensten promotie gemaakt en is nu bloempot geworden.

En het mag gezegd worden: de plantjes gedijen er wel bij!!!

 

Na de drie Carnavalsdagen is vorige week het dagelijkse leven weer opgepakt. De straten waren afgezet en mooi versierd.

 De praalwagens reden feestend door het dorpscentrum. Blauwe lucht, zonnetje erbij, lekkere muziek, heerlijk drankje, en gezellige mensen om je heen, het was volop genieten.Wat wil een mens nou nog meer…..

Gezellige groeten van ons,

…………..en tot de volgende keer

Dave en Anne

PS: Het blijft goed gaan met onze aanwezigheid op Facebook. Onze filmpjes zijn een regelrechte hit! Blijf vooral doorgaan onze pagina’s en berichten te liken en te delen. Daar help je ons enorm mee.

3 gedachten over “Maart 2017, onze vijfde Nieuwsbrief

 1. Hoi Anne en Dave, leuk weer van jullie te horen en dat het goed gaat in Portugal.
  Dijck had een leuke tijd gehad bij jullie vertelde hij.
  Ik wens jullie veel voorspoed met de bouw.
  Groetjes,
  Hilde

 2. Wat n positieve berichten weer! Het gaat er steeds mooier uitzien! Wat fijn dat jullie de kids op "werk"bezoek hebben gehad! Das pas echt genieten! Veel succes verder!!

 3. Zet m op kanjers.. We kijken er naar uit een drankje aan jullie barretje te komen drinken. Een barretje met een schitterend verhaal. Daar smaken de drankjes het beste.
  XX Mies en Mier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.