Mei 2017, Onze zevende nieuwsbrief

Mei 2017, onze zevende (geluks)nieuwsbrief

Beste volgers.

De afgelopen weken horen we op ons land weer draaiende betonmolens, trillende boren, bonkende hamers en stoere vrachtwagens die materialen komen brengen. Stukadoors en elektriciens lopen in en uit. Atividade ….. eindelijk!! En wat worden wij daar weer gelukkig van…..

Het ontwerp van ons bed & breakfast huis bedachten we zomaar spontaan. De schets stond letterlijk binnen 10 minuten op papier. We wisten het meteen, zonder enige twijfel. Zo moest het worden! Dat kladje gaven we aan onze architecte, die het bouwkundig voor ons uitgewerkt heeft en tekende. En nu 1.5 jaar later staat dat gebouw er gewoon! Dat is een heel trots gevoel. Het is een geweldig ruim pand. Hoge plafonds, open ruimtes, veel glas, en zware ronde balken.  Wat zouden we dit graag aan je laten zien.

Heb je nog geen zomerbestemming geboekt, en wilt je genieten van een welverdiende vakantie? Dan kan je boeken bij ons. Dat kan je doen via onze site, www.anne-bb.com. Maar misschien heb je eerst nog vragen.  Stuur ons dan een mail, en we geven je graag antwoord en toelichting.

Natuurlijk komt er ook nog een officiële opening. Die staat gepland op 9 augustus 2017. De laatste opnames van de filmploeg: Ik Vertrek worden dan ook gemaakt. Zeker weer een spannend moment, maar zo leuk om aan mee te doen. Ondertussen gaan wij nog even flink door met alle laatste klussen. Heel veel verven, al het onkruid nog uit de oprit, grind storten, stoelen bekleden, uiteraard met bijpassende kussens en gordijnen, en ga zo nog maar even door.

Enne, ….. dat kladje? Dat kregen we laatst terug van de architecte. We waren dat helemaal vergeten. Nu komt er een lijstje omheen, en krijgt hij een mooi plekje in de eetzaal!

Tot de volgende keer.

Anne en Dave

IMG_196320170529_15482520170527_093144_00120170523_17412020170425_094120_001 more color opening en logotekstAnne.bb.com BNB kamer Reserveren 2017

 

 

Online Reservering BNB Moncarapacho
Online Reservering Anne-bb.com

Mocht je denken dit genieten spreekt mij ook wel aan, dan kan je vanaf nu boeken via onze site.

Je kan ons uiteraard ook altijd een mailtje sturen of even bellen op  00351 927619243

PS: Het blijft goed gaan met onze aanwezigheid op Facebook. Onze filmpjes zijn een regelrechte hit! Blijf vooral doorgaan onze pagina’s en berichten te liken en te delen. Daar help je ons enorm mee.

2 gedachten over “Mei 2017, Onze zevende nieuwsbrief

  1. Kunnen wij ook ergens reserveren? Wij zijn van plan in november naar de Algarve te komen.
    Met vriendelijke groeten
    Petra Schaapherder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.