November 2016, onze tweede Nieuwsbrief

 Header

November 2016, onze tweede Nieuwsbrief

Bom dia volgers,

Voor ons vliegt de tijd. Er gebeuren hier zoveel mooie dingen vlak achter elkaar. Hoog tijd dus voor onze tweede nieuwsbrief.

De bouw liep voorspoedig, tot we de grote draagbalken voor het dak nodig hadden.
Niet op voorraad, zei de bouwer….! Drie weken wachten, maar wat waren we blij toen de vrachtwagen vol met balken ons land opreed. Opeens waren er elke dag 10 man aan het werk.  Ja, dan gaat het gelukkig opeens weer heel hard. Nu ligt het dak er bijna op, morgen het laatste stuk op de eetzaal. Dan kunnen ze binnen aan de slag met elektriciteit en leidingen. De bouwvorderingen zijn natuurlijk ook op onze website goed te volgen.

We hebben voorlopig veel geluk met het weer, Elke dag een knalblauwe lucht en rond de 20 graden. Vorige week liepen we in een lokaal tuincentrum, en wilde net naar huis gaan. Er kwamen 2 mensen uit Frankrijk naar ons toe, en vroegen ons de weg, Laten wij als nieuwbakken “locals” nu net de weg kennen!
“Volg onze kever maar, wij rijden er toch bijna langs…”. We hebben er de hele weg om moeten lachen.

Afgelopen zondag hadden we een mooi tochtje gemaakt naar het plaatsje Cacela Velha. Er is daar een uitkijkpunt waar je langs de kustlijn kunt kijken. De eilandjes die daar liggen houden daar op en gaan over in het vast land. We hebben daar toch zo staan te genieten van het uitzicht. Het was adembenemend mooi. Zeker een bezoekje waard mocht je een keer in de buurt zijn. We hebben er ook wat foto’s van op onze site gezetVeel plezier met het bekijken daarvan.

Geniet van het leven, en tot de volgende keer

 

Anne en Dave

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.