November 2017, Onze negende nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVEMBER 2017, ONZE 9de NIEUWSBRIEF

Beste vrienden,

Veel van jullie hebben vast op 22 oktober onze uitzending van Ik Vertrek gezien. En anders wel gekeken via de site van de NPO.

Nou dat hebben we geweten…. Wat een reacties! Meer dan 2 miljoen kijkers…wauw !!! We zijn werkelijk bedolven onder leuke, mooie, lieve en aardige mails, appjes en facebook berichten. Iedereen echt heel erg bedankt. Dat jullie de moeite genomen hebben om te vertellen dat jullie hebben genoten van de uitzending is echt TOP!!! Nog niet gezien? Dat kan ook hier, via onze website.

Er zijn al aardig wat boekingen binnengekomen. En diverse aanvragen lopen nog. Daar zijn we blij mee. We gaan vast een mooi seizoen tegemoet met leuke gasten. Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt.

De mailbox is helemaal doorgespit, dus we zijn weer helemaal bij, nou ja, als het goed is…. Toch geen antwoord gehad op die ene vraag? Dan is je bericht echt per ongeluk over het hoofd gezien, in de stroom van contacten. Een nieuw berichtje aan info@anne-bb.com kunnen we, nu het wat rustiger is, alsnog beantwoorden.

Inmiddels hebben we ook weer wat meer tijd voor andere leuke dingen. Na een lange warme zomer hebben we net de eerste twee flinke buien gehad. In Nederland zou je denken: “Weer regen”. Maar Dave was er juist blij mee: “Goed voor de tuin!” Dave is volop plantjes aan het stekken, maar overal schiet ook het onkruid omhoog. Dus…. maakt de schoffel overuren.

Het is nu begin november en nog steeds 20 graden. Elke dag genieten we nog van een blauwe lucht en de warme zon. Maar ook de vochtige tijd komt eraan. Het is hier erg belangrijk dat je huis van binnen niet vochtig wordt. En al kan je niet echt van winterse toestanden spreken, ook in Portugal moet straks gewoon de verwarming aan. De vloerverwarming ligt al in het hele bed en breakfast huis. Nu nog de aanschaf van de warmtepomp. Een flinke uitgave, maar binnenkort wordt deze geplaatst. Dan is het binnen ook de hele winter vochtvrij, gezellig warm en behaaglijk!!!

Een warme groet en tot ziens!

Anne en Dave

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.