Oktober 2016, onze eerste Nieuwsbrief

 

Bom dia,

Wij zijn Anne en Dave.

Voorheen woonden wij in Delft, waar velen de woonwinkel ‘het Dijkhuys’ regelmatig bezochten. Ongeveer drie jaar geleden verloren wij ons hart aan het gastvrije Portugal.

Wij vonden een prachtig stuk land in het Portugese dorpje Moncarapacho. Het is gelegen aan de Atlantische Oceaan in het mooie natuurgebied de Ria Formosa, in de zonovergoten Algarve.

Sinds kort zijn wij voorgoed vertrokken uit Delft en volgen onze droom: Het realiseren van onze gezellige en comfortabele bed & breakfast in Portugal. Inmiddels is de bouw in volle gang, en worden er bergen werk verzet. Het leek ons een goed idee om die vorderingen te laten zien op onze nieuwe website: http://anne-bb.com .

Wij hopen medio April 2017 onze deuren te openen. Onze site is nog volop in ontwikkeling en suggesties / reacties zijn welkom! Binnenkort zullen we mogelijkheden toevoegen om ook via Social Media contact te houden. Iedereen die deze eerste nieuwsbrief wil blijven ontvangen, zal voortaan per email automatisch op de hoogte gehouden worden.

Veel plezier met het kijken naar de foto’s, de verhalen, de video’s en het volgen van onze droom. Wie weet tot ziens !

Een hartelijke groet
Anne en Dave.

Anne Bed & Breakfast – Algarve
anne-bb.com
Moncarapacho, Portugal
(+31) (0)6 28894133

2 gedachten over “Oktober 2016, onze eerste Nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.