Algemene Informatie


Ligging & Voorzieningen

Anne bed & breakfast is een geheel nieuw gebouw met Portugese invloeden en een boutique achtige uitstraling. Het ligt op een prachtige locatie, middenin het natuurgebied Ria Formosa, en 4 km vanaf het strand. De supermarkt bevind zich op maar 1 km afstand en diverse restaurantjes op 1,5 km. Er heerst een ongedwongen sfeer en rust. Rondom het huis ligt een mooie sfeervolle tuin met oude olijven en amandelbomen. Twee grote oude Johannesbroodboom overkappen het grote terras bij de eetzaal. Wandelend door de tuin kan je overal genieten van mooie uitzichten. Er zijn diverse schaduwplekken, en een heerlijk bubbelbad,  die zorgen voor verkoeling in de warme zomers. Aan de voorzijde zeezicht en aan de achterzijde een weids uitzicht met citrus velden met daarachter de bergen. Er bevindt zich in de tuin ook een kleine Praia, met een gezellig strandbarretje en luie ligbedden. Ons huis is voorzien van een gezellige ruime eetzaal met een living, en een gemeenschappelijke keuken.


De Kamers

Al onze kamers beschikken over een eigen badkamer, en hebben een prachtig uitzicht door de grote glazen puien van 3 x 3 m. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi en een föhn. Er is koeling en vloerverwarming. Elke dag schone handdoeken en de kamers worden 1 x per week schoongemaakt, inclusief schone lakens. Strandlakens kunnen gehuurd worden voor €1,= per dag. De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer en een minimum verblijf van 3 nachten. De prijzen zijn inclusief ontbijt. Wij hanteren drie tarieven: Het hoog seizoen – tarief H – loopt van juni t/m september. Midden seizoen: – tarief M – april, mei en oktober. Het laagseizoen – tarief L – van november t/m maart.


Hoe werkt het?

Uitchecken voor 11:00 uur, inchecken na 14:00 uur. Wij vragen een aanbetaling van 50 % van de totale kosten van het verblijf.Deze dient binnen 14 dagen na het versturen van de definitieve reservering per bank overschrijving voldaan te zijn. Het restant van de totale betaling dient 14 dagen voor aankomst voldaan te zijn. Bij verhuur aan groepen vragen wij een borg van €200.= bij aankomst contant te voldoen. Wij accepteren helaas geen Credit Cards. In de nabijgelegen dorpen zijn diverse geldautomaten beschikbaar. We maken u er attent op dat annuleren alleen mogelijk is met een doktersverklaring. Bij overmacht ten gevolge van natuurrampen, falend, niet beschikbaar of stakend vervoer, grens sluitingen of vergelijkbaar niet te beïnvloeden onheil, is restitutie helaas niet mogelijk. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.