Het TV programma Ik Vertrek bestaat uit een serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. Ook wij deden hieraan mee. Het resultaat is een mooi, eerlijk en soms emotioneel TV- verslag geworden. Bekijk het verhaal over hoe onze Bed en Breakfast tot stand kwam.

Ik vertrek NPO
Bekijk de TV uitzending van Zo 22 okt. 2017, Ik Vertrek, Anne en Dave

Een jaar later

Nu ruim 1 jaar later staat onze schitterende b&b er toch maar. Wat zijn we er trots op, we hebben het toch maar mooi geflikt. Stijlvolle kamers, prachtig ingericht, precies zoals we het 4 jaar geleden bedacht hadden. Kamers worden geboekt, leuke gasten, het bedrijf loopt!

Fase 1 van de bouw is af, de tuin is in volle groei. Natuurlijk zitten we vol met plannen. Binnenkort beginnen wij met fase 2. Er komt een zwembad, en het b&b gebouw krijgt 2 extra appartementen.

Terugkijkend denken wij, we hebben voor ons de juiste beslissing genomen. Natuurlijk mis je je kinderen, familie en vrienden, maar het samen opstaan, lekkere ontbijtjes maken, genieten van het relaxte leven hier, maken dit voor ons onbetaalbaar !

Wie weet tot ziens !
Dave en Anne Lagraauw

8 gedachten over “Ons “Ik Vertrek” verhaal op TV

 1. Beste Dave en Anne,
  Ik vertrek net gekeken.
  Jullie B&B ziet er mooi en smaakvol uit. Helemaal top.
  Heel veel succes gewenst en we hopen dat we eens tijd vinden om jullie B&B in Portugal te bezoeken.
  Met vriendelijke groet,
  Fam. Brouwer

 2. We hebben vol aan dacht naar ik vertrek gekeken . WAt heb jullie het goed gedaan . zag er keurig en gezellig uit ,
  we hopen dat het zo blijf gaan , geniet ervan en wie weet tot ziens

 3. Hoi Dave & Anne!
  Fantastisch verhaal!
  Ik heb toevallig jullie uitzending gezien op uitzending gemist in een verloren uurtje deze avond en kon het niet laten om jullie even te Googelen.. ziet er goed uit! And love the story ;)
  Succes! En wie weet zot ziens!
  Anne

  1. Rare vraag...waar hebben jullie de tegels vd keuken achterwand gekocht. Heel mooi. Wij zijn net in Frankrijk neergestreken, maar willen in ons huisje van 1835 geen keuken, maar zoiets als jullie hebben. Fijn dat het goed gaat! Groeten Hetty en Frits haute Marne

 4. Hoi Anne en Dave,
  Weer een keer gekeken naar jullie uitzending van 'Ik vertrek' zo herkenbaar en toch ook weer een heel eigen verhaal. Ook wij zijn vorig jaar naar Portugal vertrokken en zijn een B&B gestart. Weliswaar in een geheel andere regio dat maakt ook meteen het verhaal weer anders.
  Het is mooi geworden bij jullie. Het straalt rust en sereniteit uit. Alle geluk en veel plezier gewenst maar met jullie enthousiasme gaat dat zeker lukken.
  Groet José
  Bed and Breakfast Casa Traca, Valbona, Arganil

 5. hoi anne en dave, sinds kort kijken we alles van ik vertrek!
  wij hebben net zojuist jullie aflevering gekeken! wat zijn jullie toch super mensen met een volle overtuig van geluk en spontaanheid! het was naar een genot naar jullie te kijken en we willen heel graag bij jullie komen logeren, jullie hebben een wonder mooie huis neergezet en mogen er heel erg trots op zijn,
  hopelijk tot snel. familie hoogeveen xxx

 6. Beste Anne en Dave,
  Net jullie aflevering gezien! Wou zeggen dat ik jullie een super mooi stel vind, de liefde spat er vanaf! En wat is de airbnb mooi geworden zeg. Kom graag in de toekomst langs bij jullie. Eline

 7. Bom dia Anne en Dave, ik heb net de aflevering van Ik Vertrek gekeken. Wat zijn jullie een heerlijk positief, authentiek en gezellig stel en wat hebben jullie iets moois neergezet! Ik word vaak een beetje ontmoedigd door het programma maar vond jullie aflevering inspirerend. Veel succes met de prachtige B&B!! Obrigada, beijos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.