Winter 2020, DE ANNE-BB.COM NIEUWSBRIEF nr. 16

logo anne bb
20191214_192758

De Eindejaars Nieuwsbrief 2020!

Lieve volgers,

Het jaar 2020 ligt alweer bijna achter ons. Voor iedereen vast een jaar om nooit meer te vergeten…. De wereld heeft even op zijn kop gestaan. Wij hopen dat er een goed vaccin aankomt, zodat we weer kunnen genieten van mooie momenten en elkaar !

Wij hebben het voorrecht dat we hier in de Oost Algarve wonen, waar nog steeds weinig gevallen van Corona zijn. Vele gasten hebben toch gelogeerd bij ons, en zagen vol verbazing dat iedereen zich netjes aan de maatregelen hield. Nog steeds houdt iedereen zich hieraan. Ook de ruimte om ons heen, altijd buiten zijn, maakt het
leven in de Oost Algarve heel fijn!

Natuurlijk hebben we klusjes gedaan om het hier elke keer nog een beetje mooier te maken. Onder het grote keukenraam hebben we een zithoek gemaakt.
Van robuust hout, en een grote rieten XXL parasol erbij. Lampjes erin gehangen …. Gezellig!!! Omdat er in de wintermaanden een frisse noordenwind staat, hebben we een mooi muurtje met grote oude stenen gemetseld. We hebben ook nog twee klimplanten gekocht, waaronder een jasmijn. Deze ruikt zo lekker! Als je daar nu fijn uit de wind, in het zonnetje zit, is dat toch weer genieten.

Over genieten gesproken: Dat hebben wij dit jaar weer gedaan! Genoten van alleen maar gezellige logees, het bakkie koffie met elkaar, de mooie verhalen, vaak met een lach en soms een traan. Zoveel lieve bedankjes, bloemen, plantjes, flessen wijn,
etentjes, en niet te vergeten, lieve woordjes. Het doet ons beseffen dat we samen met jullie iets heel moois hebben opgebouwd. Het lijkt zo gewoon, maar we wensen iedereen:

Fijne feestdagen en een gezond 2021 !!!

Lieve groet Anne en Dave

IMG_20201217_110544
IMG_20201212_152609
facebook_1531909686996
De Eetzaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.