Zomer 2019, DE ANNE-BB.COM NIEUWSBRIEF nr. 12

Na heel veel weken zwoegen, scheppen, boren, zagen en tegelen……………..

Hallo beste volgers,

De foto hierboven kennen jullie nog wel van de vorige nieuwsbrief. Inmiddels kunnen we nu met enige trots vertellen: Ja … het is zover, het zwembad is af!! Alles is nu helemaal klaar voor de zomer Want de zon, die was er al!

Zwembad
En een mooi zwembad is het geworden! Met donker groene tegels aan de buitenkant, en creme tegeltjes aan de binnenzijde. We hebben er ook nog een grote houten vlonder omheen gemaakt voor extra zitcomfort en veiligheid. Maar ook diverse palmbomen tegen het zwembad aangeplant, om het geheel mooi aan te kleden en ook wat beschutting te geven. Het is de bedoeling dat ze als een boog om het zwembad heen gaan groeien, zodat er een gezellige en tropische sfeer ontstaat.
Tenslotte hebben we ook nog twee grote vaste ligbedden gemaakt (240 x 240) voor een geweldig en super relaxed uitzicht over het dal.

Zelf kijken?
Intussen stond er de afgelopen tijd wel enige tijdsdruk op het afkrijgen van het zwembad. Want afgelopen weekend zou onze Bed en Breakfast met een drone gefilmd gaan worden. We boffen maar, want dit is gedaan door Peter Groenendijk. Het is hem gelukt er echt een prachtig filmpje voor o.a. onze website van te maken.

We kregen tot nu toe wel eens reacties van logees zoals: “Ooh is dat hier?” en “In het echt is het veel ruimer en mooier”. Het leek ons daarom een goed idee met dit filmpje een beter beeld te geven van hoe Anne Bed en Breakfast er nu echt uitziet, door zelf te kijken. Het filmpje wordt natuurlijk op de site geplaatst maar ook op Facebook Anne Bed en Breakfast en andere sociaal media. Delen en liken? Graag!

Het Seizoen!
Het hoogseizoen is hier in de Algarve weer net begonnen! De bootjes varen je weer naar verschillende eilandjes, waar de strandtentjes weer open zijn.

En als je dan op zo’n eilandje, midden in de zee, onder een rieten parasol met een koel drankje in je hand zit. Dan kijk je relaxed om je heen, en denk je eigenlijk maar één ding: Wat is dit genieten!!!

In de vissersdorpjes zijn de restaurantjes weer open, de geur van gegrild vlees of vis van de barbecues komt je tegemoet. En in ons dorpje Moncarapacho is een klein pleintje met leuke Portugese restaurantjes. Het geroezemoes van dit pleintje brengt je zeker in de juiste vakantiesfeer.

Spreekt dit alles je aan? Je bent van harte welkom in onze Bed & Breakfast.

Groeten

Anne en Dave

Groeten uit Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.