Zomer 2020, DE ANNE-BB.COM NIEUWSBRIEF nr. 15

logo anne bb
IMG_20200717_114219
De Zomer Nieuwsbrief 2020!

Lieve volgers,


We hopen dat alles goed met jullie is. De Corona heeft op ieder van jullie vast invloed gehad. Misschien op het werk, eventueel met familie of vrienden. Gelukkig gaan we inmiddels de betere kant op. Bij ons in de Algarve waren in verhouding maar weinig Corona gevallen, en is het momenteel stabiel, met name in onze omgeving. Er wordt weer volop gevlogen naar Faro. Hierdoor weten veel toeristen de weg naar de Oost Algarve gelukkig weer te vinden.

We hebben zoveel lieve berichtjes van logees ontvangen. Ze vroegen: “Hoe gaat het met jullie, redden jullie het, kunnen we financieel helpen?” Dat was zo hartverwarmend….. Een hele grote dank naar een ieder die zoiets stuurde! Het deed ons heel veel goed!!!

Gelukkig hebben we nog steeds enthousiaste logees die hier een fijne vakantie hebben. Het is nu zomers warm, dus doen we het wat rustiger aan en houden zo nu en dan een siësta. Wij vervelen ons zeker niet! We hebben tenslotte een flinke tuin te onderhouden en daar is altijd wel wat te doen. Zo zijn wij nu bezig met het aanleggen van irrigatie in de tuin, onkruid wieden en nieuwe planten poten of verplaatsen.
Als je nagaat dat we met nul begonnen zijn kunnen we nu, na vier jaar en een hoop geploeter en blaren verder, vol trots zeggen: het wordt steeds mooier!!!
De plantjes en stekjes worden groter en sterker. Onze tuin wordt een waar paradijsje.

Tot onze grote verbazing kwam een Portugese vriend van de week bij ons binnenrijden.
We hadden bij hem een jaar(!) geleden twee parasols besteld. Van die mooie rieten, handgemaakt in Marokko. Je ziet ze ook wel op het strand staan, maar ons leek het leuk om een maatje XXL te bestellen. De één staat nu op onze praia de ander bij de keuken. Twee plekken met extra schaduw en dat is nu echt wel heel hard nodig ook.
“Ja, het is wat later geworden” riep hij. Typisch gevalletje Portugal.

Zoals jullie misschien al gezien hebben op Facebook, is bij kamer Branco een mooie plantenbak gemaakt. Het uitzicht vanuit de kamer is nu veel mooier geworden. Maar het belangrijkste is dat de kamer nu over meer privacy beschikt. Aan de zijkant van de kamer hebben we ook nog een mooie bank gemetseld.

Het is nu, en in de aankomende periode, rond de 30 graden. Heerlijk, maar we zoeken naar verkoeling: Dat is des te aangenamer. Gaat het een heerlijke Vino Branco of een koude Cerveja worden? Nee ……wij sluiten af met een plons in ons zwembad!

Voor nu wensen wij iedereen een mooie en fijne vakantie.
Graag tot ziens in de Oost Algarve.

Groeten Anne en Dave xxxx

PS: Mocht je een vraag hebben of willen boeken? Op onze site, anne-bb.com, vind je alle informatie. Voor Info & Reservering: 00351 927619243 of info@anne-bb.com


IMG_20200630_152403

Groeten uit Portugal

facebook_1531909686996

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.